Resultaten voor kosten drukken

kosten drukken
Drukken betekenis en definitie Nederlands Woordenboek.
de" kosten drukken." kracht uitoefenen op. Door" te drukken tegen de deur zal deze opengaan." De" jongen moest nodig drukken." verkort voor afdrukken. Wil" je die folders al laten drukken." iemand iets in de handen: iemand iets geven of hij nu wil of niet.
auto
kosten drukken Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
kosten te drukken 69. Maar totdat hem dat lukt, als we willen blijven concurreren, moeten we de kosten drukken. But until he succeeds, if we are to keep competing, then we must reduce costs." Van bedrijven wordt verlangd dat zij hun kosten drukken en hun winstmarges verkleinen in de concurrentie met andere bedrijven.
reachtruck
kosten te drukken Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
In het licht van het voorgaande hecht ik er groot belang aan dat het OSOR-principe één stof, één registratie wordt toegepast en dat de ondernemingen consortia met elkaar kunnen vormen om de kosten te drukken en te zorgen dat er minder overbodige experimenten worden uitgevoerd.
auto laten keuren voor verkoop
Flyers drukken Goedkoop en snel Drukland.
Flyers drukken in full colour? Drukland.be maakt goedkoop flyers drukken eenvoudig. Vandaag in spoed besteld, morgen al thuisbezorgd en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs! De flyers zijn al vanaf 10 stuks te bestellen en hierbij heb je keuze uit diverse afwerkingen en verschillende papiersoorten.
kosten drukken Traduction en français exemples néerlandais Reverso Context.
kosten te drukken 87. Het nieuwe hoofd marketing wil de kosten drukken. Le nouveau directeur du marketing veut réduire les coûts." De samenvoeging van de communautaire controleorganen zal niet alleen positieve gevolgen hebben voor de transparantie en duidelijkheid van de wetgeving, maar bovendien ook de kosten drukken.
Magazines / brochures drukken en bestellen Reclameland.
De magazines en brochures die wij drukken, kunt u dan ook voor veel meer dingen gebruiken. Denk hierbij aan tijdschriften, catalogi en jaarverslagen. Gratis verzending voor al ons drukwerk. Magazines drukken op veel papiersoorten. Uw brochures kunnen we op verschillende papiersoorten drukken.
Brochures laten drukken door Drukkerij123.nl is eenvoudig.
Of wellicht dat u een informatieboekje wilt drukken? Uw brochure bij Drukkerij123 drukken. Prijstechnisch is Drukkerij123 één van de beste spelers op de markt. Wij kunnen uw brochure drukken tegen een lage prijs. 50 A5-brochures met acht pagina's' kosten bij ons slechts 7 euro, oftewel 014, euro per brochure.
kosten drukken Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
To avoid this cost there should be one seat for the European Parliament and that should be in Brussels. Dutch Ook maak ik mij zorgen dat de obsessie om de kosten te drukken, de piloten verplicht steeds langer te werken.

Contacteer ons