Meer resultaten voor affiche drukken

affiche drukken
Affiches Maxevent.
Zoek je eerder een kleinere affiche, ideaal om in vitrines op te hangen? Dan laat je wellicht beter A3 affiches drukken. Kijk bij wijzig formaat en ontdek al de formaten die we kunnen drukken. Heb je een grote oplage nodig?
drukken
Alle posters/affiches bestellen, drukken, gratis geleverd ITPrint.
Affiches en posters bestellen tegen gegarandeerd de laagste prijs van België? Posters en affiches drukken worden enkelzijdig full color gedrukt met keuze uit glanzend papier en blueback papier ook wel affiche papier genoemd. De posters zijn verkrijgbaar in de formaten A3, A2, A1, A0, B2, B1 en baanaffiches.
posters drukken
Affiches drukken.
We kunnen uw affiches drukken zowel in offset voor de grote oplages, als digitaal, voor de kleine oplages of als het supersnel moet gaan. Van kleine A3-affiches tot grote baanaffiches. Kies je formaat Contact: Twijfel niet langer en bestel affiches bij Instaprint.be.
Poster
Affiches drukken Snelle service gratis levering Flyer.be.
Home Drukwerk A-Z Affiches. Online kwalitatief en goedkoop drukwerk bestellen. Flyer.be is jouw partner voor goedkoop en kwalitatief drukwerk. Bestel online en binnen enkele dagen wordt jouw drukwerk geleverd. Je kan het ook gratis ophalen in een FlyerStore. Visitekaartjes, flyers, affiches, folders, stickers, kaarten, boekjes, magazines, briefpapier, enveloppen, roll-ups, spandoeken, vlaggen, presentatiemappen, Lees meer.
affiche ontwerpen
Posters drukken Supersnelle levering Reclameland.
Wilt u de papiersoort die we gebruiken om onze posters te drukken én alle andere papiersoorten van Reclameland voelen, besnuffelen en uitproberen? Vraag geheel vrijblijvend de gratis drukwerkvoorbeelden aan. Kleine of grote oplage posters / affiches. Van 1 tot 50.000 posters drukken, bij Reclameland kan het allemaal.
affiche ontwerpen
Affiche maken Drukland.
Zelf al een affiche ontwerp? Ook als je al aan de slag bent gegaan kunnen wij je affiches drukken. Maak zelf de keuze voor het formaat en de afwerking, upload je eigen ontwerp en voilà, bestellen maar! Zowel kleine als grote oplages affiches kun je bij ons bestellen!
Hellinx.
Wij drukken voor kleine tot zeer grote organisaties. Maco 135gr Het courant kwaliteitspapier voor affiches. Geschikt voor een aantal weken tot maanden buitengebruik. Maco 250gr Een karton, bijvoorbeeld uiterst geschikt voor presentaties. Tyvek 170gr Een onscheurbaar media van het merk Agfa. Vervangt de vroegere gelamineerde of geplastificeerde affiches. Nog duurzamer bovendien. Bijzonder geschikt voor langdurig buitengebruik alsook voor in stoepborden. Kanaalplaat rechtstreeks opdruk op de plaat. Dit wordt steeds vaker gebruikt voor langs de wegen. Voordeel is dat je de affiche niet meer hoeft te kleven op houten plaat en het is 100% recycleerbaar.
Posters en affiches drukken en afwerken University Press.
Met welke poster of affiche wil jij opvallen? We drukken even gemakkelijk een A3-poster als een affiche met ABRI-afmetingen. Je hoeft je bovendien niet te beperken tot de standaardafmetingen. De papierkeuze kies je best in functie van de plaats waar je de poster wenst op te hangen.
Affiches drukken: eigen ontwerp of online opmaken bij Drukzo.
Al onze affiches drukken wij in full color met Sublima raster de hoogst mogelijke drukkwaliteit.Bovendien wordt jouw drukwerk verpakt in blanco dozen. Deze dozen zijn speciaal gemaakte, zeer stevige export dozen. Zo weet je zeker dat de affiches in de hoogste kwaliteit en onbeschadigd bij jou of bij je klant aankomen. Je bestand kan in allerlei formaten aangeleverd worden. Wil je zeker zijn van de beste kwaliteit lever je bestand dan aan in PDF, JPEG of TIFF Mocht je een ander bestandstype gebruiken neem dan even contact met ons op. Wat je ook kan doen is kiezen voor de uitgebreide bestandscontrole, dan checken wij het direct voor je! Wanneer je een JPEG bestand aanlevert zorg dan dat dit minimaal 300DPI is. Neem op onze aanleverspecificaties pagina rustig alle voorwaarden door. Mocht je er niet uitkomen gebruik dan een van onze gratis designtools! Bij Drukzo kan je altijd kiezen voor verschillende soorten papier. Kies je voor 135 grams standaard affiches papier of kies je voor het speciale 115 grams Blue back papier? Dit papier zorgt ervoor dat jouw affiche gemakkelijk tegen een andere aangeplakt kan worden, zonder dat het doorschijnt!

Contacteer ons