Meer resultaten voor digitaal drukken

digitaal drukken
Alle artikels over digitaal" drukken" Grafisch Nieuws.be.
Mijn abonnement koppelen. Alles over digitaal drukken. Libertec verdeelt digitale labelpersen van Mouvent. Libertec gaat de digitale labelpersen van Mouvent in de Benelux en Noord-Frankrijk verdelen. Bobst is meerderheidsaandeelhouder in het bedrijf Mouvent, een nieuwe fabrikant van digitale labelpersen. St-Luc Labels Packaging installeert 100ste HP Indigo 20000 pers en een HP Indigo 8000.
visitekaartje drukken
Digitaal drukken Hogeschool Gent.
U wil uw dessin drukken op textiel voor het maken van een prototype, maar u beschikt niet over voldoende achtergrondkennis en heeft u geen aangepaste infrastructuur? De kerngroep Textiel en Confectie van de Vakgroep Mode, Textiel en Houttechnologie kan u adviseren omtrent de nodige voorbehandelingen en de te gebruiken inkten bij de verschillende textielmaterialen. Verschillende soorten druktechnieken zijn mogelijk, gaande van transferdruk tot directe druk op het textiel. Voor de directe druk op textiel kan gebruik gemaakt worden van pigmentinkten, disperse inkten, zure inkten, solvent inkten en UV inkten. Ook beschikt de vakgroep over een ChromoJet voor het digitaal bedrukken van kleine tapijtjes.
www.energieadviesaanhuis.nl
Gepersonaliseerd digitaal drukken Goekint Graphics Drukkerij.
het verstrekken van informatie en advies aan klanten over milieuvriendelijke manieren van produceren. Gepersonaliseerd digitaal drukken. Goekint Graphics kan u vanaf nu ook digitaal drukwerk aanbieden. Geen gewoon digitaal drukwerk, maar sterk gepersonaliseerd drukwerk. Wenst u de naam van uw klant mooi in het zand geschreven of één van uw medewerkers die een persoonlijke tekst op een bordje vast houdt?
www.bratpack.nl
Digitaal drukken University Press.
Alle mogelijkheden van digitaal drukken. Digitaal drukken is ons vak. We hebben niet alleen 20 jaar expertise in opgebouwd, we volgen bovendien alle innovaties op de voet en investeren voortdurend in nieuwe technologie. Onze digitale drukpersen kunnen alles aan. Zowel twee als driedimensionaal.
auto lening
XPO DIGITAAL DRUKKEN.
Ons uitgebreid machinepark geeft ons de mogelijkheid afhankelijk van uw opdracht meerdere oplossingen aan te bieden voor een optimaal resultaat. Het ruime assortiment papier en karton is op onze machines grondig getest en garandeert een optimale bedrukbaarheid. Toch bestaat de mogelijkheid uw eigen papier te bedrukken onder voorbehoud.
bureaustoelenkopen.nl
Onze visie op digitaal drukwerk voor verpakkingen Vitrapack.
Voor en nadelen van digitaal drukken bij verpakkingen. Tijdens The Gladiator Session in The Drupa Cube stonden onder andere Steve Billows VP and CTO, EFI Inkjet Solutions voor digitaal drukken en prof. Martin Dreher Leiter der Flexodruck Akademie und des DFTA-Technologiezentrums voor flexodruk tegenover elkaar.
Offset of digitaal drukken: wat is voor jou de beste keuze? Chapo.
Digitaal drukken kan je het best vergelijken met je printer thuis of op het werk. Maar onze printer is uiteraard een pak groter en levert een veel betere kwaliteit af. Als je slechts kleine hoeveelheden nodig hebt, is digitaal drukken perfect voor jou.
Verdographics Digitaal drukwerk.
Wij kunnen voor het ontwerp zorgen, maar U kunt vanzelfsprekend ook uw eigen ontwerpen digitaal laten drukken. Wij bieden de mogelijkheid uw mailings of folders te personaliseren, digitaal te nummeren of van een barcode te voorzien. Digitaal groot formaat printen.
bso Digitaal drukken.
Op het einde van dit specialisatiejaar kan je een drukorder voor digitaal drukken kleine oplage, print on demand, drukken van variabele data plannen en begeleiden van bestelbon tot afgewerkt product. Je verzorgt de lay-out van variabele data voor tekst, kleur en beeld.
Digitaal Drukken.
OVER DIGITAAL DRUKKEN. Bij digitaal drukken wordt de te drukken file rechtstreeks van de computer naar de pers gestuurd. De voorbereidingsstappen die bij traditionele druktechnieken nodig zijn zoals het maken van platen bij offset of zeven bij zeefdruk vallen daarbij weg.

Contacteer ons